Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van RBP

 

1. Schades

Bij verhuur is de huurder ten alle tijden verantwoordelijk voor de gehuurde apparatuur. Vooraf dient de gehuurde apparatuur zorgvuldig gecontroleerd te worden op schades en eventuele gebreken, deze dienen dan ook direct aangegeven te worden. Tijdens de verhuurperiode gemaakte schades dienen door de huurder zelf bekostigt te worden.

2. Betaling

Betaling dient vooraf per bank, of bij afhaal contant voldaan te worden. Bij verhuur wordt ook altijd een borg doorbelast, welke bestaat uit 1,5 maal de huurprijs. Deze wordt direct bij inlevering retour gedaan.

3. Bezorging

Bezorging is uiteraard altijd mogelijk. Hiervoor dient wel de huurder aanwezig te zijn om te tekenen voor de gehuurde apparatuur. Tevens dienen er geen obstakels in de weg te zitten, dit belemmerd het laden/lossen van de apparatuur. Bezorgkosten worden altijd per situatie bekeken.

4. Op & afbouw

Op- en afbouw is ook geen probleem, onze gespecialiseerde medewerkers kunnen alles netjes voor u installeren, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

5. Reiniging

Mocht bij inlevering van de apparatuur blijken dat hetgeen niet goed gereinigd is, dan zijn wij genoodzaakt hiervoor extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.