Over ons

Rodney Breen is in 2008 begonnen met hobbymatig plaatjes draaien op kleine feestjes en de scouting. Hiervoor had hij wel apparatuur nodig, en is daarmee de nodige materialen gaan aanschaffen.

In 2010 werd het zo druk met aanvragen, dat het hobbymatige er wel een beetje vanaf was. Daarom is besloten per 1-1-2011 Rodney Breen Producties op te richten, zodat er ook bedrijfsmatig gewerkt kon worden en er meer groei mogelijk was. Er werd gewerkt vanuit een bedrijfsruimte van 25m² in Zuidland. Dit jaar werd ook besloten om een opleiding podiumtechniek te volgen.

In 2014 werd de opleiding afgerond, en was het pand inmiddels te klein geworden. Er werd besloten samen een loods te delen met een cateraar, waardoor de mogelijkheden tot het aanbieden van diensten ineens een stuk groter werden. Daarnaast heeft ook de nodige ervaring tijdens stages bij licht- en geluidsbedrijven maar ook in theaters bijgedragen om nog verder te komen.

In 2016 werd de voorraad te verhuren materialen zo groot, dat er besloten was een deur verder te verhuizen. Tot op de dag van vandaag zitten we nog steeds op de Kerkweg in Zuidland, is de ruimte goed gevuld en is hier ook een kantoor en vuilwerkplaats aanwezig. In de werkplaats werden er ook steeds meer oplossingen bedacht om materialen te transporteren, en werden er custom oplossingen bedacht op het gebied van rigging en transport.

In 2020 kwam er veel meer vraag naar audiovisuele installaties en hybride oplossingen. Met een groot assortiment gereedschap en kennis om zo overal een juiste oplossing te kunnen bieden. Door ervaring met constructiewerk kon er ook vaak een custom oplossing worden geboden. Dit was ook het jaar dat er is begonnen aan een nieuwe frisse huisstijl, wat beter aansluit bij de werkzaamheden.

In de loop der jaren zijn er veel nieuwe opdrachtgevers bij gekomen. Omdat wij niet meer alleen werken zoals het vroeger is begonnen, zijn we ook altijd op zoek naar personeel op freelance basis. Onder andere technici, riggers maar ook DJ’s voegen wij graag toe aan ons bestand.