Arbeid

Optredens

Heeft u een optreden met uw band? En heeft u niet genoeg licht en geluid in huis om het publiek te voorzien van een spetterend optreden? Dan kunnen wij voor u ook het licht en geluid regelen. Door onze ervaring en opleiding weten wij precies wat we moeten doen, en waar we mee bezig zijn. Extra uitleg is dus meestal niet nodig!

Toneelvoorstellingen

Ook kunnen wij het licht verzorgen voor theater- en toneelvoorstellingen. Omdat wij opgeleid zijn tot lichttechnicus, kunnen wij voor een schappelijke prijs uw musical- of toneelvoorstelling helemaal perfect uitlichten. Wij werken zelf graag ook met onze eigen digitale geluidstafel, en zeer uitgebreide (digitale) lichttafel.

Theatertour

Inmiddels hebben we ook wat ervaring opgedaan bij theaters. Wist u dat wij ook uw kleine- of grote zaalvoorstrelling van techniek kunnen voorzien? Ook kunnen wij een planning maken, en het transport regelen. Omdat wij in het bezit zijn van de grote rijbewijzen, een assortiment eigen apparatuur en connecties met de grotere verhuurbedrijven, kunnen wij in principe aan al uw wensen voldoen. Tevens beschikken wij over een kleine werkplaats, waar eventuele reparaties aan decorstukken gedaan kunnen worden, of opnieuw kunnen worden gefabriceerd. Wij hebben onder andere al met Freek de Jonge meegetourd met de voorstelling ‘Als je me nu nog niet kent’.

Geluidsversterking op locatie

Wij hebben het tegenwoordig ook erg druk met het uitversterken van personen. Denk hierbij aan openingen van diverse objecten, bedrijfconferenties, congressen, speeches e.d. Door onze goede kennis, en de kwaliteit van onze apparatuur, kunnen wij ervoor zorgen dat de stemmen het beste worden uitversterkt. Verstaanbaarheid is erg belangrijk, laat dit aan professionals over!

Arbeid

Wij leveren ook graag personeel. Door ons uitgebreide netwerk van collega’s en ZZP’ers kunnen wij voor u altijd een specialist vinden. Enkele voorbeelden van werkzaamheden welke wij vaak voor andere bedrijven uitvoeren;

  • Theatertechnicus
  • Technicus voor het op- en afbouwen van een productie
  • Lichttechnicus
  • Geluidstechnicus
  • Vrachtwagenchauffeur (CE + code 95)
  • BMT’er (Bedieningsvakman Mechanische Trekkenwand)
  • Rigger
  • Metaalbewerker (voor het maken van specials zoals downriggers, meatracks of decordelen)